Klimatkrig utan insyn

Kampen för klimatet trappas upp. Fler och fler ”intiativ” skapas och fler och fler organisationer och grupper som säger sig kämpa för klimatet växer fram.

Med deras framväxt bildas också en komplex väv av framförallt ekonomiska beroenden som är svåra att följa för den vanlige medborgaren. Planen är genial. Genom att engagera ungdomar, millenials och äldre desillusionerade vuxna som nyttiga idioter kan ett stort ekonomiskt komplex dra åt klimatsnaran om alla medborgares halsar.

Och det här inga organisationer som öppet redovisar var de får sina pengar ifrån. Det är ett klimatkrig utan demokratisk insyn. Det är socialism, det är kollektivism i dess vidrigaste form som växer fram i en rasande fart i en värld där ängsliga politiker är så rädda för att inte vara trendig.

Det behövs mod nu. Politiskt mod men även mod på medborgarnivå. Utvecklingen som hotar att störta oss alla i fördärvet behöver stoppas. Så beväpna dig. Beväpna dig med kunskap. Köp inte propagandan utan ta reda på hur det verkligen ligger till.

/BW

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s